Nyheter! Wagyu och SRB-kött på Black & White
- Leonid Zhevak
- 30 sep.
- 1 min läsning
Uppdaterat: 2 okt.

Nu tar vi nästa steg i vår matresa på Black & White. I samband med att vi uppdaterar menyn introducerar vi nya tillskott som vi är extra stolta över: A5 Wagyu och SRB-kött.
A5 Wagyu – det finaste nötköttet i världen
Wagyu är känt över hela världen för sin otroliga marmorering, smöriga textur och rika smak. Nu erbjuder vi Wagyu av A5-kvalitet, det högsta betyget ett Wagyu-kött kan få. Det innebär exceptionell marmorering, perfekt balans mellan fett och kött samt en smältande konsistens som knappt går att jämföra med något annat.
SRB – ett kvalitetskött från svenska mjölkkor
SRB står för Svensk Röd och Vit Boskap – en traditionell svensk mjölkras som också levererar fantastiskt kött med tydlig karaktär. SRB-kött är mört, smakrikt och har en naturlig balans mellan kött och fett som ger en fantastisk smakupplevelse.
Genom att använda SRB bidrar vi också till att ta tillvara på hela djuret, värna om hållbarhet och lyfta fram det svenska lantbrukets kvalitet.
Boka din upplevelse
Vill du testa något utöver det vanliga?
Boka bord redan idag och upplev skillnaden själv.
